Cum sa ai un abdoment cu patratele

Este important ca abdomenul sa primeasca la fel de multa atentie ca alte grupe musculare importante ale organismului, astfel incat sa se obtina patratelele mult visate. Exercitiile nu sunt decat o mica parte din munca necesara, astfel incat sa va scoateti mai usor in evidenta abdomenul. In primul rand, trebuie sa stiti ca abdomenele nu va vor arde grasimea de pe abdomen. Ideea este ca abdomenul este creat in bucatarie si nu in sala de forta, de aceea este foarte importanta alimentatia adecvata. Abdomenele normale si cele scurte va pot provoca dureri de spate, de aceea este important sa mentineti mereu pozitia corecta si sa alegeti exercitii care sa permita seturi de cate 15-20 de repetari.

Alegerile alimentare corecte sunt cele mai importante pentru a va bucura de forma pe care o doriti, de aceea este important sa va alimentati intr-un mod corect pentru a obtine rezultatele pe care le vreti. Pentru a scapa de grasimea de pe abdomen va trebui sa mancati mai multe mese mici, astfel incat metabolismul sa fie accelerat. Legumele verzi va vor accelera metabolismul, iar organismul vostru se va transforma intr-o masina de ardere a grasimilor. Ideal ar fi sa nu va flamanziti prea tare pentru ca ca daca veti face acest lucru, veti ajunge sa dati iama in mancare si cel mai probabil veti regreta acest lucru. Este o idee buna sa eliminati din raza voastra alimentele tentante si neadecvate dietei voastre. Micul dejun este cea mai importanta masa a zilei si nu ar trebui sarit pentru ca el va va ajuta sa va porniti metabolismul, eforturile voastre de slabire fiind tinute sub control.

Organismul nu va putea procesa mai mult de 6 grame de zahar, de aceea este indicat sa nu cumparati alimente tentante cum ar fi dulciurile, pizza sau prajituri. Planificandu-va mesele, nu va trebui sa va cumparati produse interzise care sa va satisfaca poftele. Aveti grija cum va alegeti sursele de proteine pentru ca acestea sunt adesea foarte procesate, orientati-va astfel catre surse de proteine cat mai pure si nu uitati sa beti minim 2L de apa pe zi pentru eliminarea toxinelor.

Give a Comment