De ce sa alegi platforma de streaming online HBO PRO

Pe piata din Romania au aparut mai multe platforme de streaming online dintre care utilizatorii pot alege,  motiv pentru care se impune putina documentare pentru a determina care este serviciul cel mai potrivit. In acest articol vor fi prezentate avantajele oferite de HBO GO, o platforma de streaming online care functioneaza de ceva vreme in Romania si care a atras numerosi abonati intre timp.

Abonament rapid direct pe site

In prezent, se poate face abonamentul direct pe site la HBO GO, fara sa se mai impuna existenta unui furnizor de cablu care sa ofere serviciul. Se va face cont pe site si se va plati direct cu cardul abonamentul lunar, exceptie facand prima luna care este oferita gratuit. Nu exista un contract si se poate renunta oricand la acest serviciu.

Abonamentul se poate imparti cu prietenii

Abonamentul HBO GO poate fi impartit cu prietenii pentru ca se poate instala pe cinci dispozitive si va functiona simultan indiferent de sistemul pe care opereaza browserul. Aplicatia este disponibila pentru fiecare dintre platformele si sistemele de operare existente. Functioneaza foarte bine pe orice browser folosit, nu are intreruperi, iar calitatea filmului poate fi ajustata in functie de specificatiile fiecarui dispozitiv in parte, astfel incat materialul video sa ruleze perfect. Vizionarea se va face doar pe doua dispozitive simultan ca o limitare pentru serverul de streaming.

HBO GO functioneaza pe Apple TV

Functioneaza perfect pe Apple TV, pe televizoarele smart, pe telefon si pe Cromecast. Acestea sunt specificatii noi ale platformei care vin in ajutorul utilizatorilor pasionati de tehnologie inteligenta si serviciul primeste imbunatatiri constante. In plus, pentru utilizatorii de PS3 sau PS4 aplicatia ruleaza perfect, fara intreruperi iar materialele video sunt de cea mai buna calitate.

Accesul la un numar mare de extra optiuni

In aplicatia oferita de platforma de streaming online HBO GO sunt numeroase extra optiuni pe care utilizatorii le pot folosi. Spre exemplu, in functie de filmul sau serialul ales se poate schimba limba si substitrarea chiar in timpul vizionarii. Se poate opri vizionarea de la televizor si se poate continua mai tarziu de pe un dispozitiv mobil, in timp ce utilizatorul sta pe scaun in sala de asteptare la medic sau pe o bancheta in autobus.

Pe langa toate acestea, platforma de streaming online HBO GO ofera economie la Internet, atunci cand o retea WIFI lipseste.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *