Cum te antrenezi ca sa ai un abdomen plat

Din pacate inca mai persista ideea cum ca daca faci sute de abdomene in fiecare zi, vei reusi sa iti definesti abdomenul mult mai bine. Foarte multe persoane care fac aceasta afirmatie nu stiu ca cea mai importanta pentru definirea unui abdomen este alimentatia. Va trebui sa faceti si exercitiile pentru abdormen cat mai corect, astfel incat sa obtineti abdomentul la care visati. Este important sa mentineti muschii abdomentului incordati si sa aveti o contractie la nivelul abdomenului in partea superioara a miscatii. Crunch-ul invers este un exercitiu foarte indicat pentru a scoate mai usor in evidenta abdomenul, el fiind realizat prin contractia abdomenului ca si cand doriti sa atingeti tavanul cu picioarele.

Alte exercitii pentru o definire mai buna a abdomenului sunt echerele alternative si crunch-ul bicicleta. Aceste exercitii trebuie executate de doua ori cu o pauza de 15-60 de secunde dupa fiecare exercitiu, pauza fiind aleasa in functie de nivelul vostru de rezistenta. Mai puteti efectua si antrenamente complete pentru abdomen si veti ajunge sa aveti parte de un antrement ideal pentru ca va veti antrena atat abdomenul interior, cat si cel superior, dar si oblicii, deci cam toti muschii abdominali. Combinand un astfel de antrenament complex cu o dieta corespunzatoare, alaturi de un antrenament cu greutati, veti reusi sa obtineti silueta ideala pe care o veti aprecia foarte mult. Un lucru esential de care ar trebui mereu sa tineti cont este ca nu conteaza numarul de repetari, important fiind mai mult ca aceste repetari sa conteze.

Tinand cont de acest principiu, va veti putea bucura de un antrenament ideal al abdomenului, astfel incat sa aveti sansa de a obtine patratelele mult visate, avand in acelasi timp si forma fizica pe care o doriti. O idee de antrenament este sa faceti 20 de crunch-uri de tip bicicleta, 20 de echere alternative si 20 de stergatoare de parbriz cu un minut de pauza intre ele. Avand toate aceste aspecte in vedere, antrenamentul vostru va fi unul pe care il veti aprecia si care va avea efectele pe care le doriti. Tinand cont de acest antrenament si avand o alimentatie corespunzatoare, va veti bucura mereu de o forma fizica excelenta.

Give a Comment