Avantaje si dezavantaje Netflix

Netflix este o platforma de streaming online care a inclus Romania in zona sa de activitate si a oferit romanilor acces profesional la filme si seriale, la preturi foarte avantajoase. Prima luna este gratuita, iar dupa aceasta perioada se pot alege unul din cele 3 abonamente. 

Tipuri de abonamente si toate facilitatile oferite

Abonamentul minim va rula toate filmele si serialele la o calitate SD, dar nu permite conectarea simultana a mai multor dispozitive. Ca si celelalte abonamente, si acesta ofera un numar nelimitat de seriale si filme si posibilitatea ca userii sa se conecteze de pe toate dispozitivele.

Abonamentul strandard ofera o calitate HD a filmelor vizionate si se poate utiliza simultan pe doua dispozitive, aceasta fiind cea mai buna solutie pentru a imparti abonamentul cu prietenii, platind pe jumatate pretul unui abonament.

Abonamentul premium este ultimul din lista si ofera facilitati complete. Filmele pot fi vizionate la o calitate Ultra HD si numarul de dispozitive conectate este de maxim 4. Este o idee perfecta pentru 4 prieteni care vor sa aiba un abonament la o platforma de streaming online, pentru ca pot imparti costurile.

De ce abonamentele Netflix isi merita pretul?

Toti utilizatorii care platesc abonament la Netflix sustin ca singurul dezavantaj pe care l-au constatat consta in faptul ca din unele serii lipsesc ultimele sezoane. In rest, aceasta platforma pare ca functioneaza perfect si merita costurile implicate. Oricum, costurile se vor reduce considerabil daca abonamentul este impartit intre prieteni.

Netflix in comparatie cu platformele de streaming romanesti

In trecut si romanii au avut tendinta de a concepe platforme care sa semele cu Hulu, Amazon Prime sau Netflix, dar acestea nu au avut succes. Un exemplu este Voyo care detinea un numar foarte mic de seriale, in timp ce avea o serie de probleme care au facut toti utilizatorii sa renunte. 

Intr-o situatie similara a fost la inceput si HBO GO care desi a oferit inca de la debut o colectie de seriale si filme foarte bune a functionat aproape la fel de prost. Materialele video se incarcau pe desktop foarte greu si vizionarea pe telefon era aproape imposibila. Intre timp, aceasta problema s-a remediat din fericire si acum HBO GO se bucura de un numar tot mai mare de abonati, semn ca lucrurile incep sa corespunda standardelor de calitate generale pe care le au utilizatorii.  

Avand in vedere toate aceste aspect, Netflix ramane una dintre cele mai cautate platforme de streaming online pentru filme si seriale.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *