Avantajele utilizarii platformelor de streaming online

In prezent in Romania exista trei platforme de streaming pe care se pot viziona filme online si seriale. In primul rand este vorba despre Netflix si apoi de Amazon Prime Video si HBO GO. Aceste variante sunt ceva mai noi in Romania, dar au adunat un numar foarte mare de abonati. 

Cu ajutorul plaformelor de streaming pot fi vazute de acasa productiile de calitate

Un prim avantaj foarte important de care vor beneficia toti cei care se aboneaza la platforme de streaming este ca pot vedea de acasa toate filmele si serialele subtitrate preferate. Este foarte comoda o astfel de abordare pentru ca nu mai este necesara vizita la cinematograf pentru filmele noi care apar. 

Reclamele devin o amintire

Comparativ cu utilizarea unor site-uri de filme online, pe platformele de streaming online nu exista reclame in timpul productiilor. Astfel, persoanele care vor doar sa vada filmul preferat nu trebuie sa astepte sa se termine reclamele care apar chiar in momentul in care personajul principal se lupta cu inamicii sai, spre exemplu.

Abonamentele au un pret rezonabil

Toate platformele de streaming online au un abonament foarte convenabil iar cei care aleg Neflix platesc pana la 12 euro lunar, tinand cont de pachetul pe care il aleg. Pretul pe Amazon Prime Video este doar 3 euro pentru primele 6 si luni si, ulterior, abonamentul creste la 8 euro. De asemenea, persoanele care utilizeaza Vodafone pentru a se bucura de filme pe HBO GO vor plati doar 3.5 euro in fiecare luna.

Accesul la filme interesante pe fiecare platforma

Fiecare platforma de streaming online au pe langa filmele pe care si le doresc toti si producatori proprii care vor face diferenta. Spre exemplu, Marvel a devenit cunoscut datorita platformei Putlocker, iar productia a adus platformei un numar urias de abonati.

Filmele si serialele pot fi vazute oricand

Platformele de streaming se pot folosi oricat si oricand cat timp dispozitivele se conecteaza la Internet prin laptop, calculator, TV sau tableta. Cinefilii nu trebuie sa astepte ora de difuzare pentru a vedea serialele sau filmele preferate, cum se intampla la televizor.

In afara de toate aceste avantaje, persoanele conectate la platforme de streaming online, le pot utiliza si ca sursa de informare cu privire la viitoarele productii, anul in care au aparut anumite filme sau distributia productiilor preferate. Serviciile sunt imbunatatite permanent si calitatea acestora este tot mai buna pe masura ce numarul de utilizatori creste.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *