Billions – serialul de pe HBO GO oferit exemplu la cursurile pentru un business de succes

Billions este un serial de pe HBO GO care a inceput tot mai des sa apara in cursurile si seminariile pe care le tin expertii care discuta despre modurile optime prin care pot fi construite afacerile de succes si fundamentele unor business-uri care vor reusi. Inca de la aparitia sa pe platforma de streaming online, Billions a atras un numar urias de utilizatorii si a deveni absolut inspirational. 

Probleme reale ale mediului de afaceri expuse in Billions

Ce anume face o firma pentru ca oamenii sa o recomande drept cea mai buna? Se ofera servicii care au fost deja inventate, formule deja create si metode de marketing copiate. Nimic din ceea ce se livreaza nu este unic si nu ofera experiente unice. Segmentul de piata nu este particular identificat si nu este individualizat nici conceptul.

Totul trebuie sa fie unic pentru fiecare afacere

Aceasta este una dintre primele lectii oferite de acest serial. Instruirea este cea care conteaza cel mai mult in evolutia unei afaceri de succes. Aceasta este o definitie oferita la toate cursurile si workshopurile posibile si este o idee pe care toti antreprenorii ar trebui sa si-o insuseasca de la bun inceput pentru a nu avea o firma mediocra.

Ideea aceasta este extrasa din seria Billions, difuzata pe HBO GO care prezinta lupta dintre Bobby Axelrod, un patron care se ocupa cu tranzactii financiare, si Chuck Rhoades, un procuror care isi focalizeaza atentia si interesul pe practicile ilegale ale afaceristului. 

Billions – un serial inspirational pentru workshopuri si cursuri universitare

Pe langa cursa evidenta dintre bine si rau, coruptie si justitie, acest om de afaceri si justitiarul care nu este nici pe departe perfect, serialul aduce in lumina si o sursa interminabila de informatii si idei inspirationale pentru mediul afacerilor. Caracterele foarte puternice si toate personajele conturate subtil, dialogurile acide si taioase, au transformat Billions intr-un must see.

Actiunea se desfasoara in mare parte in New Yor,  in unele dintre cele mai influente zone politice si financiare.

Inca de la aparitia sa pe HBO GO, acest serial a atras parerile pozitive ale criticilor si ale fanilor si a devenit viral pe platforma de streaming online. Toti pasionatii de afaceri si persoanele dornice sa puna bazele unui business il urmaresc cu interes, extragand din el toate informatiile importante si relaxandu-se in acelasi timp cu o pelicula de calitate.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *