Top – cele mai bune filme horror de pe platformele de streaming online

Pentru pasionatii de filme care sa ii tina in tensiune si sa le dea fiori, fiecare platforma de streming online are o serie de filme horror foarte bune. Indiferent ca este vorba de Netflix, HBO GO, Hulu sau Amazon Prime, aceste filme sunt in lista de titluri, fiind in topul celor mai vizionate si apreciate din intreaga lume ceea ce le face un must. Pentru cei care le-au ratat acum este momentul sa le vada.

Trilogia Evild Dead

Sub regia lui Sam Raimi aceasta serie chiar genereaza fiori si cosmaruri. Primul film a expus povestea unui grup de tineri plecati in vacanta la o cabana unde gasesc o carte veche pe care o vor citi, motiv pentru care se dezlantuieste haosul. Copacii si cadavrele se trezesc la viata si incepe cosmarul. 

Continuarea a aparut in 1987 si respecta aceeasi linie, doar ca acum in centrul actiunii se afla un cuplu tanar. Cel de al treilea film este de departe cel mai bun si prezinta protagonistul care se intoarce in secolul 14. Pentru a putea sa revina in prezent va fi nevoit sa se lupte cu cadavrele razboinicilor din Evul Mediu Intunecat.

Pet Sematray

Filmul este clasic si a aparut in 1989, fiind o adaptare a romanului omolog apartinand lui Stephen King. Familia Creed s-a mutat intr-o noua casa aproape de un drum pe unde se circula cu viteza. Astfel, pisica familiei va fi ucisa si ingropata in vechiul cimitir indian. O soarta similara o va avea si copilul cel mai mic al familiei. In scurt timp atat copilul cat si pisica vor reveni la viata, omorand tot ce le iese in cale. 

Dracula

Aparut in 1992, Dracula este un clasic al genului horror. A fost regizat de Francis Ford Coppola, avand la baza romanul cu acelasi nume publicat de Bram Stocker. Pelicula cuprinde nume mari si a primit un numar urias de critici positive, fiind un real succes in box office. A primit trei Oscaruri in 1993, pentru cel mai bun makeup, costume si sunet. Povestea contelui Dracula este expusa perfect, iar actiunea, drama si scenele de groaza se imbina perfect. Desi este un film de groaza, se simte in aer un umor fin specific marelui regizor.

Iata asadar 3 titluri de filme horror clasice pe care pasionatii genului le pot gasi pe platformele de streaming online.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *