Cele mai neobisnuite seriale de pe Netflix

Netflix este o platforma de streaming online care si-a obisnuit abonatii cu cele mai bune seriale. Pe langa cele care se pot gasi pe orice platforma, exista si productii proprii care au fost foarte apreciate de toti utilizatorii si care au atras un numar foarte mare de public. Acest articol are rolul de a prezenta cele mai apreciate seriale care pot fi vizionate pe Netflix.

Master of None

Este o drama comedie foarte fresh si remarcabila care cu greu ar putea semana cu orice alta productie de pana acum. Acesta este un motiv pentru care seria a devenit impresionanta. Expertii care au pus bazele acestui serial sunt Aziz Ansari si Alang Yang. 

Master of None prezinta povestea lui Dev Shah, un actor de 30 de ani care vrea sa isi gaseasca propriul drum in viata in orasul New York. Asa cum sugereaza chiar titlul, el este tanar si nu crede in nimic, acest detaliu urmaring personajul in toate cele 10 episoade ale sezonului 1. 

Sezonul 2 este mult mai atipic. In acest serial sunt o multime de momente speciale pe care tanarul le ofera, el fiind prezentat atat in momente foarte bune cat si in momente groaznice, iar in spatale sau se contureaza o poveste personala si extrem de profunda care determina ca fiecare cinefil sa astepte cu nerabdare finalul. In concluzie, pentru pasionatii de comedii inteligente, Master of None este alegerea ideala.

Stranger things

Este un show care ar putea fi laudat in continuu pentru ca nu a dezamagit pe nimeni pana acum. Sezonul 3 este pe cale sa apara si fanii stau ca pe ace in asteptarea lui. Este o capodopera SF Horror care a primit doar aprecieri atat de la critici cat si de la fani, pentru modul in care este prezentat complotul si pentru actorii care joaca incredibil de bine.

Activitatile paranormale, disparitiile si experimentele sinistre reprezinta doar o parte a tot ceea ce Stranger Things poate sa ofere. Serialul apartine producatorului Netflix Original si este favoritul persoanelor carora doresc sa stea cu sufletul la gura cand se uita la filme. Performanta impecabila a actorilor David Harbor si Winona Ryder si tot ansamblul de actori in ascensiune, fac ca aceasta sa fie pe primele pozitii in topul celor mai bune seriale de suspans.

Acestea au fost serialele declarate de fani ca fiind cele mai iesite din tipare, iar numarul de aprecieri este in continua crestere.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *