Dezvoltarea eficienta a bicepsului

Cine nu isi doreste sa aiba un brat cat mai mare? Exista o multime de tehnici pe care le puteti aborda, astfel incat sa va bucurati de niste bicepsi foarte bine lucrati, aceste sfaturi fiind oferite chiar de Calum vom Moger. Se pare ca exercitiul pentru biceps care este promovat de multe ori inutil sunt flexiile la cablu. In cazul acestui exercitiu, bicepsul este intr-o pozitie de repaos, iar incarcatura va fi pe coate si nu pe biceps. Flexiile concentrate din picioare cu gantere sunt un exercitiu pentru biceps eficient si nepromovat.

Multe persoane executa gresit aceste exercitii, facute insa corect, ele sunt printre cele mai bune pentru biceps, acestea izoland corespunzator varful muschiului. Aceste exercitii ar trebui facute din pozitie aplecata cu bratul pe genunchi, exercitiul fiind similar miscarii pe banca. Flexiile pe banca Scott sunt exercitiile preferate pentru biceps ale lui Calum vom Moger, acest lucru datorandu-se conexiunii care se formeaza intre muschi si minte. Pentru a creste greutatea flexiilor pe banca Scott, se executa 1-2 seturi pentru pompare si apoi mai multe seturi de lucru. Se mai pot face si dropseturi, greutatea fiind redusa cu 25% in momentul in care se atinge epuizarea musculara. Atunci cand lucreaza cu un partener, il roaga pe acesta sa impinga greutatea atunci cand el opune rezistenta, miscarea devenind una cu mult mai provocatoare.

Calum a redus antrenamentul pentru biceps, pentru a se concentra pe alte parti ale corpului pentru ca in cazul lui, bicepsul reprezinta grupa cea mai puternica. Cu toate acestea, antreneaza bicepsul o data pe saptamana, alaturi de triceps. El este un mare fan al dropseturilor, dar si al repetarilor fortate si folosindu-se de bara el mai face si niste repetari trisate, avand o tehnica speciala pentru aceste repetari. Culturistul spune ca atunci cand faci repetari trisate, ar trebui sa executi un numar de repetari corecte, dupa catre sa lasi bara jos maxim, astfel incat sa generezi mai putin balans prin bazin si prin genunchi, acest lucru avand un rol important in continuarea setului. Lipsa de concentrare este greseala cea mai mare pe care a facut-o la antrenamentul bicepsului.

Give a Comment