Dieta cu mere – alegerea multor femei

Dieta potrivita este greu de gasit motiv pentru care femeile incearca tot ce este pe piata din dorinta de a pierde rapid kilogramele acumulate. Din pacateinsa, nu toate dietele au rezultatele dorite, iar efectele negative resimtite asupra organismului pot da mari batai de cap.

Dieta cu mere spre exemplu este una dintre dietele recomandate cu drag de catrenutritionisti datorita faptului ca merele sunt bogate in vitamine si au un numar redus de calorii. Acestea ajuta la reducerea constipatiei, sunt destul de satioase si elimina toxinele acumulate in organism ceea ce inseamna ca ofera o stare de bine.

Dieta are o durata de 5 zile pe parcusulcarora femeile pot consuma carne slaba gatitaintr-un mod cat mai sanatos, branza, dar mai ales apa. Un minim de 2 litri de apa pe zi este ceea ce medicii recomanda astfel incat corpul sa fie puternic hidratat.

In prima zi se consuma doar mere, insa pe parcurs se pot adauga diverse alimente precum legumele, cerealele, ouale sau carnea de vita. Planul este unul destul de simplu si poate fi urmat cu strictete de catre orice persoana, insa trebuie mentionat faptul ca dieta este una hipocalorica asa ca nu este recomandata persoanelor cu deficit de fier. Printre efectele negative resimtite se numara durerile de cap, starile de lesin, dar si ameteala. Mai mult decatatat, o astfel de dieta nu trebuie sa dureze mai mult de 5 zile, iar obiceiurile alimentare trebuie reluate treptat – treptat in timp ce se supravegheaza atent numarul caloriilor consumate la fiecare masa.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *