Cum se indeparteaza simplu si rapid mirosurile neplacute din casa

Locuinta unei familii trebuie sa fie mereu curata si sa aiba un miros proaspat si placut pentru ca timpul petrecut acolo sa fie unul relaxant. Nimeni nu isi doreste sa ajunga de la birou si sa simta un miros greu si intepator, insa astfel de cazuri exista asa ca orice gospodina trebuie sa aiba la indemana mici trucuri pentru a face fata situatiilor de genul acesta.

Spre exemplu, prosoapele vechi pot prinde un miros statut care ii poate deranja pe cei care le folosesc motiv pentru care se recomanda utilizarea lavandei. Aroma sa imbietoare indeparteaza orice miros si improspateaza rapid totul in jur.

Mirosurile neplacute din jurul chiuvetei pot da mari batai de cap gospodinelor. Solutiile sunt variante in aceasta situatie, de la bicarbonat de sodiu si pana la coji de portocale sau de lamaie. In functie de preferinte, femeile opteaza pentru cea mai eficienta metoda astfel incatbucataria sa miroasa in permanenta a curat.

Nici caserolele de plastic sau borcanele nu scapa de aceasta problema. Mirosul de mucegai este cel mai deranjat asa ca o lingurita de bicarbonat de sodiu poate face minuni. Astfel caserolele trebuie lasate peste noapte in asa fel incat mirosul de mancare sa dispara in totalitate. Mai exista si posibilitatea realizarii unei solutii din apa si lamaie. Se stie foarte bine ca lamaia absoarbe orice miros si lasa in urma un aer curat si proaspat.

Indiferent de situatiaintalnita exista o solutie pentru orice fel de problema. Este nevoie doar de putina inventivitate si de putin curaj pentru a incerca metode usorneconventionale care la prima vedere pot ridica mici semne de intrebare utilizatorilor.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *