Netflix vs platformele de streaming online romanesti

Netflix este considerat parintele Voyo, HBO GO si Seenow si, fiind primul, este si cel mai evoluat, motiv pentru care este important sa i se evidentieze avantajele.

Netlfix reprezinta un serviciu cu plata unde pot fi vizionate online filmele si serialele, iar oferta nu se opreste aici. In esenta, aceasta este definitia unei platforme de streaming online, restul fiind detalii care fac o platforma mai buna decat alta. 

Netflix functioneaza pe toate dispozitivele care permit conexiune la Internet, indiferent ca este vorba despre laptop, tableta, telefon mobil, televizor smart, playere speciale, console de gaming Play Station si Xbox si chiar playere Blu-Ray. 

Aplicatia oferita utilizatorilor este cea mai simpla comparativ cu toate celelalte platforme de streaming online. Fiecare utilizator are un cont in care se poate conecta si  poate avea pana la maxim patru profiluri diferite, in functie de abonamentul pe care il alege. Modul de sortare al filmelor este extrem de sugestiv, iar cautarile se fac foarte usor. Modul prin care se poate crea un cont este la fel de simplu, se va selecta tipul de abonament, se introduc datele cardului si asta este tot.

Viteza de incarcare este de asemenea considerabila si in doar cateva secunde filmul va fi gata incarcat. In plus, se va rezuma din locul in care a fost pusa pauza, indiferent de pe ce device se realizeaza conexiunea. Se poate opri de pe TV si laptop cand situatia o impune si serialul preferat va putea fi reluat din locul in care a fost intrerupt. Acesta este un avantaj considerabil pentru ca de cele mai multe ori utilizatorii uita inclusiv la ce episod au ramas si ajung sa revada parti din episoadele anterioare si sa piarda timp in mod inutil pentru a il gasi pe cel potrivit.

Netflix permite accesul la peste 250 de seriale de cea mai buna calitate. Este vorba despre acelea de care oamenii vorbesc la birou in fiecare zi. Unele din cele mai bune exemple sunt Hannibal, Suits si Orange is the new black. De asemenea sunt puse la dispozitia utilizatorilor peste 800 de filme de top, care au fost recent in cinema si pe care foarte multe persoane nu au reusit sa le vada pentru ca se aflau la job.

Pretul este mai mare, insa datorita avantajelor oferite de platforma de streaming online  investitia va merita cu siguranta.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *