Platforme de streaming online vs. site-uri de filme online

Sunt multe persoane care inca se mai intreaba de ca sa plateasca abonamentul la o platforma de streaming online cand au la dispozitie site-urile de filme si seriale online. Pentru cei care inca nu au inteles care sunt avantajele acestor platforme, acest articol prezinta cele mai importante avantaje oferite de ele, care le fac o alegere mult mai buna decat site-urile pentru filme online.

Nu exista reclame

Chiar daca situatia nu este la fel de critica asa cum se intampla la TV, site-urile de filme online sunt oricum pline de reclame. Este suficient ca in browser sa fie instalata o aplicatie de blocare a add-urilor si se va vedea clar cate reclame sunt blocate. Platformele de streaming online nu au reclame care sa intrerupa vizionarea, iar bannerele publicitare nu incurca cu nimic activitatea userului pe platforma.

Fara linkuri periculoase si mallware

Site-urile de filme online trebuie sa supravietuiasca intr-un fel si, pentru ca nu iau bani utilizatorilor, au gasit alte surse. Cele mai multe astfel de site-uri sunt pline de linkuri ciudate care duc pe site-uri de reclame sau pe pagini cu mallware care pot afecta buna functionare a calculatorului si a borwserului de internet. 

Pe platformele de streaming online aceste linkuri nu exista, nu se deschid zeci de pagini la fiecare click si activitatea utilizatorului este perfect normala fara intreruperi deranjanta. Pentru un cost foarte mic calculatorul este protejat si vizionarea unui film se va realiza in cele mai bune conditii.

Rezolutii de cea mai buna calitate

Pe site-urile de filme online, calitatea este rudimentara. Pana la urma sunt site-uri facute de amatori care nu pot suporta anumite rezolutii cum ar fi 4 K si multe dintre filmele oferite sunt chiar filmate in cinematografe la o calitate foarte slaba cu imagini miscate, sunete suplimentare si oameni care se misca prin cadru. Pe o platforma de streamming online asa ceva nu exista. Calitatea imaginilor se poate ajusta in functie de ceea ce poate calculatorul si filmul se va vedea perfect.

Filmele preferate au subtitrare

Pe site-urile de filme online, materialele sunt oferite de servere noname, de cele mai multe ori din Rusia, unde uneori exista subtitrari alteori nu, iar aceste subtitrari pot fi suprapuse peste altele in coreana sau chineza sau pot fi decalate cu mult fata de sunet. Pe o platforma de streaming subtitrarea este facuta doar de profesionisti.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *