Ce presupune etapa de atac a dietei Dukan? Ce poti sa mananci si cat o sa slabesti?

Dieta Dukan este celebra in intreaga lume si recomandata inclusiv de vedetele de peste hotare. Aceasta dieta permite eliminarea unui numar mare de kilograme intr-un timp foarte scurt. Dieta Dukan propune un program flexibil care se adapteaza nevoilor pacientilor. In functie de numarul de kilograme in plus, de varsta si inaltime, de numarul de sarcini avute si de diete precedente urmate, pacientii isi pot stabili durata etapei de atac.

Cum se poate determina durata perioadei de atac

Perioada de atac se stabileste in functie de numarul de kilograme in exces. Persoanele care vor sa slabeasca mai putin de kilograme vor avea o perioada de atac de 1-2 zile, in timp ce persoanele care doresc sa slabeasca intre 10-18 kilograme vor avea o perioada de atac de 5 zile. ideea este sa nu se depaseasca limita de zece zile a perioadei de atac.

Aceasta perioada este foarte importanta pentru ca elimina retentia de apa din organsm si detoxifica organismul. In aceasta perioada se pierd cele mai multe kilograme

Cate kilograme poti pierde in perioada de atac a dietei Dukan?

In perioada de atac, persoanele care tin dieta Dukan pot pierde intre 2-5 kilograme pentru o perioada de cinci zile si intre 1 si 3 kilograme pe o perioada de trei zile.

Ce alimente poti consuma in perioada de atac a dietei Dukan?

Specialistii recomanda consumul a cel putin 1.5 litri de apa pe zi, o lingura si jumatate de tarate pe stomacul gol, carne de vita, vitel, ficat de vita, pui si vitel, limba de miel si de vitel, precum si carne de peste. De asemenea, se recomanda consumul de fructe de mare, de carne de pasare (exclus gasca si rata), oua, lactate cu 0% grasime.

Give a Comment