Sequel-ul Shazam! este confirmat de către DC

Avand in vedere succesul pe care l-a inregistrat primul film Shazam, Henry Gayden s-a apucat deja sa aiba in vedere un al doilea film Shazam. In acelasi timp, David F. Sandberg este asteptat si el sa revina pe scaunul regizoral. Odata cu succesul filmului Shazam, se pare ca Universul Cinematografic DC pare sa fi fost revitalizat. Producatorii acestui film par ca doresc sa mentina tonul relaxat introdus de aceasta pelicula, ei fiind deja in lucru pe un nou film si anume Shazam 2.

Scenaristul primului film a anuntat deha ca a inceput lucrul la sequel. Este de asteptat astfel ca o partee oimportanta din distributia centrala sa revina. Actorii principilai ai filmului au anuntat si ei ca vor sa revina, super eroul principal avand abilitatea de a se transforma in Shazam. Se pare ca se va pastra si aceeasi formula regizorala, actorii fiind si ei incantati de posibilitatea de a juca in acest nou film. In momentul in care a debutat, Shazam a reusit sa stranga aproape 160 de milioane de dolari in box-office-ul international.

Criticii au primit acest film foarte bine in mare parte, ei apreciind mult calitatile de care da dovada acest film. Pentru pelicula Black Adam se stie ca vor incepe filmarile anul viitor. Black Adam va fi jucat de catre Dwayne Johnson. Aceasta noua pelicula DC va fi lansata in timp util, de aceea este foarte posibil ca cele doua personaje sa se intalneasca. Il vom vedea astfel pe Shazam ca se va confrunta cu un personaj care ii va egala puterile. Nu se cunoaste o potentiala data de lansare a acestui film, dar din ce se stie pana acum, acest film este unul asteptat in special de perosanele care au fost impresionate de filmul Shazam.

In ceea ce priveste urmatoarele filme ale Universului Cinematografic DC, cel mai curand va veni filmul Joker, care va avea data de lansare in cinematografe pe 4 octombrie. Al doiela film DC va fi Birds of Prey, acesta venind pe 7 februarie 2020 si Wonder Woman 1984 care va aparea pe 5 iunie 2020. Este posibil astfel ca pe viitor sa apara din ce in ce mai multe detalii cu privire la noul film al celor de la DC. Ramane de vazut daca acest nou film va reusi sa impresioneze atat fanii, cat si criticii. Oamenii au asteptari mult mai mare de la cei de la DC in ceea ce priveste urmatoarele filme.

Lasă un răspuns

Denumire *
Email *
Pagină web