Sfaturi pentru scaderea in greutate

In ziua de azi, un numar mare de persoane isi propun sa slabeasca, pornind la drum cu cea mai mare ambitie, dar ajungand in final sa renunte pentru ca restrictiile alimentare si sportul sunt un stres suplimentar pe langa cel de care au parte in viata de zi cu zi. De multe ori, slabitul nu merge asa cum ne propunem, cu toate acestea este important sa aveti in vedere cateva aspecte, astfel incat sa va bucurati de un slabit cat mai eficient. Este important in primul rand sa beti cat mai multa apa, dar sa aveti grija sa nu ajungeti sa faceti intoxicatie cu aceasta. 2 litri de apa nu sunt suficienti pentru o persoana care isi doreste sa slabeasca si sa isi dezvolte masa musculara, de aceea este important sa beti cat mai multe lichide posibil.

Daca puteti sa beti apa rece, este important sa faceti acest lucru pentru ca veti arde mai multe calorii. Consumul de grasimi saturate ar trebui mentinut sub 10% din totalul zilnic de calorii, de asemenea este indicat sa consumati o cantitate suficienta de grasimi. Daca barbatii nu vor consuma grasimi, acest lucru va duce la o scadere al nivelului testosteronului, iar acest lucru nu este de dorit. Un alt lucru pe care il puteti avea in vedere este sa va echilibrati mai bine macronutrientii. Puteti face acest lucru taind din caloriile pentru diversii nutrienti in egala masura. Mesele dese si mici au rolul de a aduce un echilibru vietii, de aceea este o idee buna sa mancati mese mici si bine structurate din punct de vedere nutritional pentru a mentine in priza metabolismul.

Nu ar trebui sa dati niciodata in patimile meselor copioase din cazua orelor lungi de nemancat. Indicat ar fi sa consumati carbohidrati in special dimineata si pe parcursul zilei. Organismul va avea timp sa-i utilizeze intr-un mod eficient pe parcursul zilei pentru a indeplini toate functiile de peste zi. Puteti sa mai incercati sa schimbati sursele de nutrienti cat se poate de des, de aceea ar fi bine sa aveti in vedere sa nu mancati aceleasi lucruri in fiecare zi.

Give a Comment