Top 4 filme pe care femeile trebuie sa le vada singure

Pe platformele de streaming online cum ar fi Netflix si HBO GO sau Amazon Prime exista filme speciale pentru femei pe care acestea ar trebui sa le vizioneze singure. Atunci cand exista probleme care par ca nu se mai termina si se impune o perioada de liniste si calm, este momentul ca o femeie sa se aseze in fata televizorului si sa urmareasca singura unul dintre filmele prezentate mai jos. Sunt productii frumoase cu mesaje puternice, care dau incredere in propriile puteri si care elimina starea de melancolie, readucand zambetul.

The Help 

Culoarea sentimentelor sau The Help este un film foarte emotionant cu o actiune inspirata din cartile cu acelasi nume apartinand scriitoarei Kathryn Stockett. Filmul este o drama patrunzatoare despre puterea se a inspira anumite schimbari sociale, curaj si prietenie, indiferent de oameni si de culoarea pielii lor.

Wild 

In timp ce se confrunta cu o serie de probleme personale care o afecteaza psihic – decesul mamei sale, divortul si dependenta de droguri-, personajul Cheryl Strayed este in punctul in care considera ca nu mai are speranta. Dupa multi ani de reactii care au dus la distrugerea sa ca persoana ia o decizie care o face sa para nesabuita in ochii altora si porneste intr-o calatorie de 1500 km pe jos singura, in zona Pacific Crest Trail, un traseu de munte superb care uneste granita Mexicului cu partea de nord a SUA.

Million Dollar Baby

Un film absolut superb care elimina toate stereotipurile create de-a lungul timpului despre femei. Acest film transmite in cel mai deosebit mod faptul ca varsta este cea care pune bariere doar fizicului, spiritul ramanand intact. Personajul Maggie Fitzgerald dovedeste ca nu exista o limita a viselor si ca fiecare om poate ajunge unde isi doreste cat timp se lupta cu toate puterile sale.

Mona Lisa Smile

Acesta este un film monumental despre valoarea curajului, a deminitatii si a feminitatii in lupta pentru un tel in viata. Este un film special care prezinta statutul femeii in anumite societati si descrie relatiile de admiratie si respect care apar intre Katherine Watson, profesoara de istoria artei si elevele sale de la liceul Wllesley, in 1953. Toata actiunea este despre curajul unui om de a fi ceea ce vrea si nu ceea ce vor altii.

Sunt 4 titluri memorabile pentru femei, care pot fi accesate de pe platformele de streaming online.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *