Top 3 seriale care pot fi vizionate anul acesta pe HBO GO sau Netflix

Pentru persoanele care s-au decis ca anul acesta sa se aboneze la Netflix, sunt foarte interesante recomandarile de seriale care ar putea fi vizionate. Netflix este un loc perfect unde pot fi gasite cele mai bune seriale, mii de emisiuni si este, de asemenea, un producator de seriale foarte apreciat.

House of Cards

House of Cards este un serial reprezentativ al platformei Netflix pentru ca seria a fost complet finantata de aceasta platforma de streaming. Ca si rezultat, se ofera o privire ciudata si fascinanta la lumea politica vazuta de Frank Underwood, un personaj manipulator si nemilos care vrea sa urce si sa se mentina pe scara politica.

Actorul Kevin Spacey ofera o performanta convingatoare, iar cele cinci sezoane ale seriei au fost recomandate de catre toti pasionatii de seriale. Pentru persoanele  pasionate de intrigi si scene sinistre, aceasta serie este perfecta si urmeaza ca anul viitor sa apara si sezonul 6.

Ozark 

Ozark are absolut tot ce isi pot dori cei pasionati de seriale: drama cat cuprinde, povesti captivante si personaje amplasate in scene ciudate. Personajul principal Marty Byrde a fost implicat in activitati de spalare a banilor pentru mexicani si trebuie sa se stabileasca in Missouri Ozarks pentru a isi putea salva viata si pentru a isi proteja familia. 

In prezent, seria are un singur sezon, dar este un serial nou aparut, atractiv pentru cei mai multi cinefili. Timpul trece rapid si actiunea este spontana, iar spectacolele oferite de actorii Patrick Bateman, Sofia Hublitz si Laura Linney au atras admiratia unui numar urias de persoane.

Orange is the new black

Pentru persoanele care adora combinatiile intre drame si comedii, Orange is the new black este un serial apartinand Netflix Original de care se bucura toti abonatii acestei platforme de streaming. Actiunea se bazeaza pe amintirile lui Piper Kerman, o inculpata acuzata de trafic de droguri si delapidare, iar seria prezinta viata dintr-o inchisoare pentru femei.

Totul incepe ca un spectacol amuzant cu mici situatii dificile, insa se transforma in cele din urma, reliefand problemele pe care le infruntau detinutele in fiecare zi, inclusiv disensiunile rasiale si sistemul disfunctional.

Acestea sunt doar 3 seriale care pot fi urmarile pe Netflix, iar pentru cei care nu se regasesc in aceasta lista exista alte cateva sute, poate chiar mii de seriale, pentru ca fiecare abonat sa poata selecta genul de productie de care se simte cel mai atras.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *