Totul despre florile in ghiveci

O casa plina de flori este o casa calda si primitoare, o casa eleganta care incanta simturile si capteaza atentia inca din primul moment. Femeile sunt innebunite dupa flori asa ca multe dintre ele aleg varianta florilor in ghiveci pentru ca acestea au o durata mult mai lunga de viata. Chiar daca sunt putin mai greu de ingrijit, rezultatul este unul pe masura asteptarilor. Frumusetea si mireasma imbietoare pe care o emana nu se compara cu nimic altceva.

In momentul in care o gospodina decide sa isi achizitioneze o floare in ghiveci trebuie sa tina cont de cativa pasi pentru ca totul sa fie in regula. In primul rand, trebuie ales un ghiveci potrivit. In functie de dimensiunea plantelor, se alege si modelul ghiveciului astfel incat florile sa aiba loc sa se dezvolte intr-un mod cat mai armonios.

Solul ales trebuie sa se potriveasca perfect plantei. In general, specialistii mizeaza pe un amestec realizat din turba, nisip si compost insa exista si alte variante care trebuie luate in calcul. Florile trebuie ingrijite intr-un mod corespunzator motiv pentru care solul cumparat trebuie sa fie unul calitativ.

Pentru ca plantele sa aiba o viata cat mai lunga si sa infloreasca ori de cate ori este posibil, iubitorii de flori trebuie sa foloseasca suplimente nutritive speciale. Aici se incadreaza atat ingrasamintele solubile, dar si cele granulare. Ingalbenirea frunzelor, dar mai ales cresterea lenta reprezinta un semn clar al deficientelor nutritionaleasa ca alegerea suplimentelor potrivite trebuie sa fie o prioritate.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *